Attends Blog

Er zijn veel mensen die vroeg of laat last krijgen van ongewild urineverlies. Vind op onze blog meer informatie over incontinentie en gerelateerde onderwerpen.

De nieuwe Pull-Ons 10 zijn gearriveerd

Wat is nieuw? ..

Attends wenst u een gezond 2021!

Goede voornemens die u helpen incontinentie te bestrijden? Ze bestaan!  ..

Wij wensen u onbezorgde feestdagen en een gezond 2021!

De feestdagen komen eraan! Gezellig (na)tafelen met uw geliefde, in kerstpyjama cadeautjes uitpakken bij de kerstboom of lekker in uw eentje genieten van de sfeer en een kerstfilm. Wat u ook gaat doen, zorgen over onverwacht urineverlies horen er niet bij. Natuurlijk hebben we tips voor u om het u gemakkelijk te maken.

 ..

Continentiezorg met behoud van een gezonde huid

Wat is de definitie van goed incontinentiemateriaal? ..

Tips voor optimaal continentiemanagement

Incontinentiematerialen en huidgezondheid

Tot wel 50%1 van de mensen met incontinentie in verpleeghuizen heeft last van incontinentie geassocieerde dermatitis (Incontinence Associated Dermatitis/ IAD).

Kerncijfers

Een gezonde huid

De lichaamseigen zuurmantel van een gezonde huid heeft een pH-waarde tussen 4.5 en 5.5. Deze vormt een barrièrefunctie en beschermt tegen bacteriën en schimmels. Een oudere huid heeft vaak een hogere pH-waarde (pH 6.0). Daarnaast kan de pH-waarde stijgen tot wel 8.0 door invloeden van urine, ontlasting en zweet.

 ..

Zijdezachte beschermende inleggers bij ongewild urineverlies

Attends Soft bestaat uit een reeks dunne en discrete inleggers, speciaal ontworpen voor licht tot zwaar urineverlies. Welke Attends Soft past het best bij u? Bekijk hier het complete overzicht en bestel een gratis proefpakket.  ..

Het is vakantie, pak uw koffer in!

Het is een uitdaging om leuke kleren in te pakken voor uw vakantie. Hebt u last van urineverlies? Dan is het verstandig om het zekere voor het onzekere te nemen en voldoende incontinentiemateriaal mee te nemen.
In Nederland zijn er meer dan één miljoen mensen incontinent. 
We geven u goede tips zodat u zich, ook tijdens uw vakantie, geen zorgen hoeft te maken over ongewenst urineverlies. ..

Tips voor bewegen en voeding wanneer u vaak moet plassen

Gelukkig zijn er goede incontinentieproducten, zodat u goed kunt leven met urineverlies. Er zijn ook goede tips die de blaas ontspannen en versterken.  ..

5 tekenen van ongewild urineverlies bij mannen

1 op de 5 mannen in Nederland krijgen in hun leven te maken met een vorm van urineverlies. Hier volgen enkele symptomen van incontinentie bij mannen:
 ..

Last van ongewild urineverlies? Deze tips kunnen helpen

Maar liefst 1 miljoen Nederlanders ervaren urineverlies in één of andere vorm in het leven. Er zijn verschillende behandelmethoden die het verlies kunnen verminderen, verbeteren en zelfs verhelpen.
 ..