NIEUW! Attends Soft – vernieuwing van het assortiment

NIEUW! Attends Soft – vernieuwing van het assortiment 

Attends Soft, ons assortiment discrete en absorberende inleggers voor zeer lichte tot zware urine-incontinentie, heeft een aantal vernieuwingen ondergaan voor zowel de verpakking als de toplaag. Lees hier meer over de producten en ontdek wat er nieuw is!

Image of Attends Soft pads that comes without flower printed top sheetImage of Attends Soft pads that comes without flower printed top sheetImage of Attends Soft pads that comes without flower printed top sheet

Voor de gevoelige huid

Attends Soft is ons assortiment discrete en absorberende inlegkruisjes en incontinentieverband voor urineverlies – uitermate geschikt voor de gevoelige huid en discreet gevormd.   

U bent waarschijnlijk vertrouwd met de blauwe bloemenprint op de toplaag van onze Attends Soft 0 – 3+, deze print is nu verwijderd. Onze super zachte toplaag is nu volledig onbedrukt. Het delicate Soft-assortiment is geschikt voor uw gevoelige huid en helpt de natuurlijke pH-waarde van de huid te behouden. Verder is er geen lotion of parfum aan toegevoegd en zorgen onze comfortabele, zachte producten voor een katoenachtig gevoel op uw huid.

Bekijk ons Attends Soft assortiment hier.

Attends Soft 1 - 7 zijn ook getest en goedgekeurd door proderm Instituut voor Toegepast Dermatologisch Onderzoek.


Nieuw ontwerp verpakking

De verpakking van Attends Soft heeft ook een make-over gehad en heeft nu een meer moderne en frisse uitstraling. De verpakking is gemaakt van minimaal 30% gerecycled materiaal en is aan de voorzijde voorzien van een makkelijk te begrijpen en overzichtelijk informatiekader. 

Attends Soft pack shots front and backAttends Soft pack shots front and backAttends Soft pack shots front and back

Nordic Swan en Oeko-Tex gecertificeerd 

Met trots kunnen wij zeggen dat Attends Soft 1 – 7 gecertificeerd zijn met zowel het Nordic Swan Ecolabel als Oeko-Tex Standard 100. Certificering met het Nordic Swan Ecolabel betekent dat onze Attends Soft producten behoren tot de producten met de laagste milieu-impact binnen de relevante productgroep.

De Oeko-Tex Standard 100 (de strengste Oeko-Tex certificering die er is) verzekert u ervan dat elk bestanddeel van onze Attends Soft 1 - 7 inleggers aan strenge eisen voldoet en onschadelijk is voor de menselijke gezondheid.  

Lees hier meer over deze certificeringen.  


Older couple running outside in training gearOlder couple running outside in training gearOlder couple running outside in training gear

Voor wie is Attends Soft?

Het antwoord op deze vraag is simpel: iedereen!

De producten zijn ontworpen voor mensen met een actieve levensstijl en kunnen gedragen worden in eigen, goed aansluitend ondergoed. Attends Soft is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten, van onze kleinste inlegkruisjes met absorptieniveau 0, tot incontinentieverband met absorptieniveau 7 voor zware urine-incontinentie.

De inleggers hebben een fixatiestrook en blijven daardoor op hun plaats wanneer u actief bent. Het 100% ademende materiaal helpt u om u comfortabel te voelen tijdens het dragen van het product. U kunt Attends Soft zowel overdag als ’s nachts gebruiken, zodat u zich beschermd, comfortabel en zelfverzekerder voelt.  

TIPS! Bent u op zoek naar een inlegger om ‘s nachts te gebruiken? Dan kunnen wij Attends Lady Night ook aanraden – lees hier meer over onze Lady Night Pad, die speciaal ontworpen is voor extra bescherming tijdens de nacht.


Wist u dat Attends Soft door zowel vrouwen als mannen gedragen kunnen worden? 

Attends Soft 2 - 7 zijn uniseks producten die zowel door vrouwen als mannen gedragen kunnen worden. Dit staat met een gender symbool afgebeeld in het informatiekader op de voorzijde van de verpakking.

We zijn ervan overtuigd dat u zult genieten van ons vernieuwde Attends Soft assortiment. Als u vragen heeft over een van onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Recent Articles