Inleggers

Attends Soft helpt u zich beschermd, comfortabel en zelfverzekerd te voelen. De producten zijn geschikt voor zowel gebruik overdag als ’s nachts én voor een actieve levensstijl.
Attends Lady Night Pad 6 is een inlegger met een bredere achterkant, ontworpen voor vrouwen die 's nachts extra bescherming nodig hebben.

Attends Soft is een assortiment inlegkruisjes en incontinentieverband voor alle soorten urine-incontinentie - van zeer licht tot zwaar urineverlies. De producten zijn discreet, zacht en geschikt voor de gevoelige huid.
U kunt Attends Soft dragen in uw eigen, goed aansluitend ondergoed. De producten zijn ademend en samen met de extra zachte toplaag, zonder kleuren opdruk, zorgen deze ervoor dat u zich comfortabel voelt in het dagelijks leven.

De inleggers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en absorptieniveaus, zodat u kunt kiezen welk product het beste bij uw behoeften past. Ook raden wij Attends Lady Night Pad 6 aan voor de nacht, zodat u extra beschermd bent wanneer u ligt.

Vind hieronder het juiste product voor u of neem contact met ons op als u vragen of verdere hulp nodig heeft.

Quick-Dry
Voor snelle absorptie en droge huid.

Quick-Dry is de acquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte toplaag. Deze laag absorbeert urine snel en leidt deze naar de kern van het product. Dit zorgt ervoor dat de huid niet meer in aanraking kan komen met urine en de huid comfortabel droog blijft.

Super Zachte Toplaag
Zacht voor de huid.

De Super Zachte toplaag voelt zijdezacht aan en is vriendelijk voor de huid. De toplaag heeft hydrofiele eigenschappen; droogt snel en leidt de urine door de acquisitielaag naar de absorberende kern. 

Actieve Zone
Daar waar de meeste absorptie
nodig is.

De Actieve Zone bevindt zich in het midden van het product (ook wel Mid 50 genaamd). Dit deel bevat meer van de grondstoffen fluff en superabsorberende korrels (SAP), dan de randen van het product. De Actieve Zone biedt daardoor extra absorptievermogen, daar waar het nodig is (‘plaspunt). Dit zorgt voor extra bescherming tegen lekkage en een comfortabel droge huid.  

100% Ademend
Voor rondom Air Comfort.

Het ademende materiaal zorgt ervoor dat lucht de huid kan bereiken en de huid kan ademen. Dit draagt bij aan het draagcomfort en ondersteunt de huidgezondheid, zonder dat er lekkage optreedt.

Geurbescherming
Beschermt tegen onaangename geuren.

De superabsorberende korrels (SAP) in de kern van het product sluiten urine veilig in en houden deze weg van het productoppervlak en de huid. Dit vermindert het risico op lekkage en op de vorming van ammoniak. Ammoniak ontstaat, wanneer urine in aanraking komt met zuurstof en veroorzaakt een onaangename geur.

Per stuk verpakt
Voor betere hygiëne en discretie.

De producten zijn individueel verpakt in een non-woven omhulsel. Het product wordt zo beschermt tegen stof en vuil als de verpakking geopend is. Daarnaast biedt het omhulsel de gebruiker meer discretie.

pH Waarde
Voor extra bescherming van de huid.

De kerntechnologie met acquisitielaag bestaande uit krulvormige vezels helpt om een lage pH-waarde te garanderen, die gelijkwaardig is aan de pH-waarde van de huid. Dit helpt de huid te beschermen en draagt bij aan de huidgezondheid.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina