Attends Men – nieuw in het Attends assortiment

Attends Men – nieuw in het Attends assortiment 

Ervaar superieure kwaliteit en voel u zelfverzekerd en beschermd met Attends Men – inleggers speciaal ontwikkeld voor de mannelijke anatomie. Ons nieuwe assortiment zorgt ervoor dat u de controle houdt en biedt bescherming en comfort, dag en nacht. Attends Men is dermatologisch goedgekeurd door SGS proderm. Dit betekent dat deze producten vriendelijk zijn voor de huid.

Met 45 jaar ervaring op het gebied van incontinentiebescherming begrijpen wij hoe belangrijk het is dat u zich beschermd en comfortabel voelt in uw dagelijks leven. U kunt erop vertrouwen dat Attends en ons geteste assortiment het hoogste niveau van zekerheid en ondersteuning bieden. Wat uw specifieke wensen ook zijn, wij kunnen u helpen bij het vinden van het beste product, passend bij uw persoonlijke behoeften.


Attends incontinentieproducten voor mannen – veilig en duurzaam 

Ons complete assortiment voor mannen is verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en absorptieniveaus en is speciaal ontwikkeld om een veilige en comfortabele pasvorm te garanderen. We hebben ons assortiment voor mannen uitgebreid met twee nieuwe producten - Attends Men 2 Protective Absorbent Shield en Attends Men 3 Protective Absorbent Shield, met een smalle vorm en zachte, elastische randjes voor een goede pasvorm.


Ons assortiment inleggers voor mannen bestaat uit:

 • Attends For Men 1 en 2 Protective Shields: Voor licht urineverlies (druppels). Ze zijn dun, discreet en hebben een comfortabele pasvorm.
 • NIEUW - Attends Men 2 en 3 Protective Absorbent Shields: Voor licht tot matig urineverlies, met een smalle vorm en zachte, elastische randjes voor een goede pasvorm. De Actieve Zone en Quick-Dry technologie zorgen voor snelle absorptie en een droge huid. 
 • Attends For Men 3 en 4 Protective Pads: Inleggers voor matig urineverlies met anti-lekrandjes en een bredere voorkant voor extra bescherming.

 

Huidvriendelijk en ademend voor een comfortabel gevoel

Onze Attends Men producten zijn gemaakt van ademende materialen die de gezondheid van de huid ten goede komen. De superabsorberende kern sluit vocht snel in en helpt onaangename geurtjes te voorkomen. 

Productkenmerken:

 • 100% ademend
 • Geurbescherming beschermt tegen onaangename geurtjes
 • Huidverdraagzaamheid is dermatologisch goedgekeurd door SGS proderm, Instituut voor Toegepast Dermatologisch Onderzoek
 • OEKO-TEX - De meeste Attends producten voor mannen zijn gecertificeerd volgens OEKO-TEX STANDARD 100 als zijnde onschadelijk voor de menselijke gezondheid 

Samen nemen we verantwoordelijkheid voor onze planeet

Wij besteden aandacht aan milieuvriendelijkheid en houden ons aan sociale productienormen zowel voor materialen, als productieprocessen en verpakkingen van Attends Men producten. 

 • Climate neutral site: Onze fabriek in Zweden is klimaatneutraal gecertificeerd (Attends For Men 1 en 2, Attends Men 2 en 3).
 • Nordic Swan Ecolabel gecertificeerd (Attends Men 2 en 3 en Attends For Men 3 en 4).
 • PEFC gecertificeerd - De cellulose in Attends Men 2 en 3 is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en gecontroleerde bronnen. 
 • Plastic zakken gemaakt van minimaal 30% gerecycled materiaal. Dozen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. 

Bestel een proefpakket en overtuig uzelf  

Wij helpen u graag bij het vinden van het product, dat het beste past bij uw persoonlijke behoeften en wensen. Neem gerust contact met ons op via: telefoonnummer 088 220 88 99, per email info@attends.nl of via het contactformulier.  


Recent Articles