Attends Contours - Nieuw ontwerp & Vertrouwde kwaliteit

 

Attends Contours Regular en Attends Contours Air Comfort zijn anatomisch gevormde inleggers voor matige tot zware urine- en/of ontlastingsincontinentie. Ontdek ons assortiment in een nieuwe verpakking - met een frisse en moderne look! Lees hier alles over de vernieuwingen van ons Contours-assortiment!

 


Nieuwe verpakking met Attends numeriek systeem 

We hebben onze Attends Contours inleggers in een nieuw jasje gestoken. Het moderne design zorgt voor meer duidelijkheid! De nieuwe verpakking heeft een gemakkelijk te begrijpen informatiebalk op de voorkant, met belangrijke productgegevens zoals absorptieniveau en verpakkingshoeveelheid. U zult ook onze Nordic Swan Ecolabel certificering opmerken, die onze inzet voor een duurzamere toekomst benadrukt.

 

Snel het juiste absorptieniveau selecteren

Met de verandering in het verpakkingsontwerp is ook de extra kleurcodering van de absorptieniveaus komen te vervallen. Attends gebruikt al jaren een numeriek systeem om het absorptieniveau van de producten aan te geven. Voor een eenvoudige selectie van het juiste absorptieniveau richt u zich nu alleen op ons numeriek systeem  -  op het getal 4 (matige incontinentie) tot 10 (ernstige urine- en ontlastingsincontinentie) en het corresponderend aantal druppels. Hoe hoger het nummer, des te sterker het product absorbeert. 

Ook nieuw: de productnaam en het absorptieniveau staan in een goed leesbare, blauwe kleur op de achterkant van elk product vermeld. 

 


Attends Contours - Productvoordelen

  • Superabsorberende kern die vocht snel opneemt en geurtjes helpt te voorkomen.
  •  De vochtindicator geeft aan wanneer het product moet worden vervangen. 

  • Huidverdraagzaamheid is dermatologisch goedgekeurd door SGS proderm, Instituut voor Toegepast Dermatologisch Onderzoek om huidvriendelijkheid te garanderen.

  • Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd als zijnde onschadelijk voor de menselijke gezondheid.

 


Attends Contours 10 – nóg vriendelijker voor de huid 

De productvorm van Attends Contours 10 incontinentieverbanden is verbeterd en heeft nu dezelfde vorm als Contours 9. De nieuwe productvorm zorgt er voor dat de huid minder bedekt is en meer lucht de huid kan bereiken. Dit helpt om de huid gezond te houden. Het absorptievermogen van de Contours 10 producten is ongewijzigd. De inleggers zijn nog steeds sterk absorberend en geschikt voor personen met zeer zware urine- en/of ontlastingsincontinentie.

 

Onze Tip:

  • Selecteer het absorptieniveau op basis van de hoeveelheid urineverlies. Kies eerst een lager absorptiegetal, voordat u naar een hoger absorptiegetal gaat.
  • Zorg ervoor dat u de juiste maat fixatiebroekje kiest door de omvang van heup en taille te meten. Kies de grootste van deze 2 om de juiste maat te bepalen. 


Attends Contours & Attends Fixatiebroekjes - De perfecte combinatie!

Attends Contours Regular en Attends Contours Air Comfort 6 - 10 zijn ontworpen voor gebruik met een fixatiebroekje (Attends Stretch Pants Regular, Attends Stretch Pants of Attends Stretch Pants Comfort).

Attends Fixatiebroekjes zijn herbruikbare en wasbare broekjes om de Attends inleggers stevig op hun plaats te houden. De fixatiebroekjes bieden een nauwsluitende en comfortabele pasvorm en zijn verkrijgbaar in drie productontwerpen en verschillende maten.

Attends Contours 4 - 5 kunnen gedragen worden in eigen nauwsluitend ondergoed. De fixatiestrook aan onderkant van deze inleggers helpt het product goed op de plaats te houden. 

Alle Attends fixatiebroekjes zijn latexvrij en hebben een ademend ontwerp voor meer comfort en huidvriendelijkheid.

 


Wij helpen u graag

Weet u niet zeker welke producten geschikt voor u zijn? Gebruik onze online keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van het product, dat het beste past bij uw persoonlijke behoeften en wensen. Telefoonnummer 088 220 88 99, per email info@attends.nl of via het contactformulier.  

 

Recent Articles