Attends Technologieën & Voordelen

Technologieën en productvoordelen

Met trots kunnen we zeggen dat ons Attends assortiment een breed scala aan geweldige producttechnologieën en voordelen biedt, zodat u zich veilig, zeker en comfortabel kunt voelen tijdens het gebruik van onze producten.

Quick Dry

Voor snelle absorptie en droge huid.

Quick-Dry is de acquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte toplaag. Deze laag absorbeert urine snel en leidt deze naar de kern van het product. Dit zorgt ervoor dat de huid niet meer in aanraking kan komen met urine en de huid comfortabel droog blijft.

De vezelstructuur opent zich zodra een scheutje urine de inlegger raakt. De urine wordt dan snel naar de kern van de inlegger geleid. Hierdoor wordt voorkomen dat de urine, zelfs onder druk, terugvloeit naar het oppervlak. De acquisitielaag kan verschillende scheutjes urine verwerken. De vezels nemen zelf niet veel op, wat betekent dat zij niet zoveel urine opnemen als fluff (pulp) materiaal. De urine loopt door de acquisitielaag heen en blijft daar niet. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak van de inlegger droog blijft. Er worden verschillende soorten acquisitielagen gebruikt in de producten, maar hun doel is om de urine snel op te nemen.

Actieve Zone 

Daar waar de meeste absorptie nodig is.

De Actieve Zone bevindt zich in het midden van het product (ook wel Mid 50 genaamd). Dit deel bevat meer van de grondstoffen fluff en superabsorberende korrels (SAP), dan de randen van het product. De Actieve Zone biedt daardoor extra absorptievermogen, daar waar het nodig is (‘plaspunt). Dit zorgt voor extra bescherming tegen lekkage en een comfortabel droge huid.  

pH Waarde

De kerntechnologie met absorptielaag bestaande uit krulvormige vezels helpt om een lage

De kerntechnologie met acquisitielaag bestaande uit krulvormige vezels helpt om een lage pH-waarde te garanderen, die gelijkwaardig is aan de pH-waarde van de huid. Dit helpt de huid te beschermen en draagt bij aan de huidgezondheid.

De krulvormige vezels helpen om de pH-waarde dicht bij de natuurlijke pH van de huid in de intieme zones te houden (pH 4,5). Een lage pH-waarde helpt de groei van ongewenste bacteriën te verminderen. Deze bacteriën veroorzaken onaangename geurtjes en kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid van de huid.

Geurbescherming 

Beschermt tegen onaangename geuren.

De superabsorberende korrels (SAP) in de kern van het product sluiten urine veilig in en houden deze weg van het productoppervlak en de huid. Dit vermindert het risico op lekkage en op de vorming van ammoniak. Ammoniak ontstaat, wanneer urine in aanraking komt met zuurstof en veroorzaakt een onaangename geur.

100% Ademend

Voor rondom Air Comfort.

Het ademende materiaal zorgt ervoor dat lucht de huid kan bereiken en de huid kan ademen. Dit draagt bij aan het draagcomfort en ondersteunt de huidgezondheid, zonder dat er lekkage optreedt.

Super Zachte Toplaag

Zacht voor de huid.

De Super Zachte toplaag voelt zijdezacht aan en is vriendelijk voor de huid. De toplaag heeft hydrofiele eigenschappen; droogt snel en leidt de urine door de acquisitielaag naar de absorberende kern. 

Per Stuk Verpakt 

Voor betere hygiëne en discretie.

De producten zijn individueel verpakt in een non-woven omhulsel. Het product wordt zo beschermt tegen stof en vuil als de verpakking geopend is. Bovendien bedekt het omhulsel de merk- en herkenningstekens, die op de beschermstrook afgebeeld zijn. Dit biedt de gebruiker meer discretie.

Recent Articles