Taboe doorbreken - incontinentie komt vaak voor bij mannen

Het is belangrijk om het taboe over incontinentie te doorbreken, zeker onder mannen

Mikael, 61 jaar

Sinds een paar jaar heb ik blaasproblemen. Ik krijg ineens aandrang om te plassen, en vaak haal ik de WC dan niet meer op tijd.

Voordat ik inleggers van Attends For Men gebruikte, keek ik altijd om me heen waar het toilet was. Nu hoef ik me nooit meer zorgen te maken dat het misgaat en dat mensen daar dan achter komen.

Die zekerheid heeft me weer zelfvertrouwen gegeven!

Ik vind het belangrijk om het taboe over incontinentie te doorbreken, zeker onder mannen. Ooit had ik op kantoor een ongelukje, en minutenlang zat ik versteend op mijn stoel, vervuld van schaamte. Uiteindelijk heb ik toch maar verteld wat er aan de hand was en tot mijn verbazing reageerde iedereen fantastisch. Het was een soort ijsbreker, waardoor mijn collega’s ook over hun eigen problemen durfden te beginnen. Zo zie je maar dat je er nooit alleen voor staat.

Recent Articles