Broekjes

Attends Pull-Ons zijn zachte en discrete broekjes die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Dit product is ontworpen om zoals normaal ondergoed te dragen en heeft een uitstekende pasvorm. We weten dat gebruikers discretie op prijs stellen. Daarom sluiten onze broekjes comfortabel aan op uw lichaam dankzij de volledig elastische en zachte heupband. Ze zijn discreet te dragen, zelfs onder nauwsluitende kleding.

Quick-Dry
Voor snelle absorptie en droge huid.

Quick-Dry is de acquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte toplaag. Deze laag absorbeert urine snel en leidt deze naar de kern van het product. Dit zorgt ervoor dat de huid niet meer in aanraking kan komen met urine en de huid comfortabel droog blijft.

 

Actieve Zone
Daar waar de meeste absorptie nodig is.

De Actieve Zone bevindt zich in het midden van het product (ook wel Mid 50 genaamd). Dit deel bevat meer van de grondstoffen fluff en superabsorberende korrels (SAP), dan de randen van het product. De Actieve Zone biedt daardoor extra absorptievermogen, daar waar het nodig is (‘plaspunt). Dit zorgt voor extra bescherming tegen lekkage en een comfortabel droge huid.  

100% Ademend
Voor rondom Air Comfort.

Het ademende materiaal zorgt ervoor dat lucht de huid kan bereiken en de huid kan ademen. Dit draagt bij aan het draagcomfort en ondersteunt de huidgezondheid, zonder dat er lekkage optreedt.

Geurbescherming
Beschermt tegen onaangename geuren.

De superabsorberende korrels (SAP) in de kern van het product sluiten urine veilig in en houden deze weg van het productoppervlak en de huid. Dit vermindert het risico op lekkage en op de vorming van ammoniak. Ammoniak ontstaat, wanneer urine in aanraking komt met zuurstof en veroorzaakt een onaangename geur.

Filteren
Selectie verfijnen
Absorptieniveau
Incontinentieniveau
Kies maat

23 Gevonden

Pagina
Van hoog naar laag sorteren