Maak kennis met onze vernieuwde & verbeterde Attends Pull-Ons

Maak kennis met onze vernieuwde & verbeterde Attends Pull-Ons

Zachte en discrete absorberende broekjes die aanvoelen zoals ondergoed - nu met een nog zachter gevoel en betere bescherming!

Met trots introduceren we onze Attends Pull-Ons reeks met verbeterde eigenschappen. Betere pasvorm, discretie en comfort zijn slechts enkele van de belangrijke kenmerken die u zult ervaren.

Discretie

We weten van onze productgebruikers dat ze discretie heel erg waarderen. Daarom zijn onze Attends Pull-Ons comfortabel en passen zich aan uw lichaam met hun volledig elastische heupband en betere pasvorm. Ze zijn dun en discreet, waardoor ze minder merkbaar zijn en opvallen - zelfs onder strakke kleding.

Comfort

De buitenlaag van de nieuwe Attends Pull-Ons is nu 100% ademend, voor verbeterd draagcomfort. De producten bevatten onze Maxi Comfort-technologie en hebben een volledig elastische heupband die ultrasonisch verbonden is (niet verlijmd). De nieuwe Attends Pull-Ons zijn praktisch en huidvriendelijk, voor een actief leven met het gevoel van veiligheid.

Nieuwe verpakking

Het eerste dat u zult opmerken, is het vernieuwde design van de Attends Pull-Ons verpakkingen. Ze zijn nu blauw en hebben een duidelijke informatie ruimte waar u gemakkelijk het absorptieniveau kunt zien met nummers en druppels, de tailleomvang, of ze uniseks/ voor vrouwen of mannen zijn, hoeveel broekjes er in elke tas zitten.

Nieuwe indeling van absorptieniveaus

We hebben ook de absorptieniveaus van de vorige Attends Pull-Ons 3 en 5 gewijzigd. Deze zijn vervangen door Attends Pull-Ons 4 en 6 respectievelijk, wat beter de product prestatie beschrijft.

We zijn ervan overtuigd dat u de verbeteringen van onze Attends Pull-Ons zult waarderen.

U kunt eenvoudig een gratis proefpakket bestellen

Recent Articles