Andere producten

Attends Deoplus

Artikelnummer:
200070
Attends slipinleg Deoplus is een wegwerp rechthoekige inlegger voor het verhogen van de absorptiecapaciteit van incontinentiesystemen. Kan ook gebruikt worden voor ontlastingsincontinentie.
Package Type Name
Bag

Niet wat u zoekt?

Vind het juiste product >

Attends slipinleg Deoplus is een rechthoekige inlegger voor het verhogen van de absorptiecapaciteit van incontinentiesystemen. De inlegger kan in specifieke gevallen een uitkomst bieden bij zware urine-incontinentie en/of in combinatie met lichte tot zware fecale incontinentie. U kunt Deoplus gebruiken als extra inlegger in een ander product van Attends. In tegenstelling tot andere producten, laat Deoplus vocht wel door en kan zo dus als extra absorptiemiddel worden gebruikt. Het product heeft een non-woven buitenlaag waardoor de urine in de kern van de primaire inlegger kan stromen wanneer het product wordt gebruikt als booster. Deoplus heeft een superabsorberende kern voor extra bescherming tegen lekken en nare geurtjes.
  • Een wegwerp rechthoekige inlegger zonder een waterdichte buitenlaag.
  • Voor het verhogen van de absorptiecapaciteit van incontinentiesystemen.
  • Heeft een non-woven buitenlaag waardoor de urine in de kern van de primaire inlegger kan stromen wanneer het product wordt gebruikt als booster.
Kenmerken
  • Heeft een non-woven buitenlaag waardoor de urine in de kern van de primaire inlegger kan stromen wanneer het product wordt gebruikt als booster.
  • Geurbescherming die het risico op onaangename geuren vermindert.

Hoe helpt het?

Geurbescherming
Geurbescherming

Geurbescherming

De superabsorberende korrels (SAP) in de kern van het product sluiten urine veilig in en houden deze weg van het productoppervlak en de huid. Dit vermindert het risico op lekkage en op de vorming van ammoniak. Ammoniak ontstaat, wanneer urine in aanraking komt met zuurstof en veroorzaakt een onaangename geur.

Verhalen van onze klanten

Lees de reacties en tips van mensen die onze
producten gebruiken in hun dagelijkse leven