Inleggers voor mannen

Attends For Men is speciaal ontworpen voor mannen, om u te helpen uw urineverlies te beheren en te controleren. Deze inleggers voor incontinentie bieden bescherming bij het verlies van een paar druppels, scheutjes en bij zwaarder urineverlies. U vindt ze in verschillende vormen en absorptieniveaus die passen bij uw behoeften.

Kies Incontinentieniveau:

×
Lichte incontinentie is wanneer u een paar druppels of scheutjes urine verliest. Matige incontinentie is wanneer u kleine scheutjes tot grote scheuten urine verliest. Zware incontinentie is waneer u grote hoeveelheden urine en/of ontlasting verliest.

Kies Absorptieniveau:

×
Hoe hoger het nummer, des te sterker het product absorbeert. Ons numeriek systeem begint bij 0 en gaat tot en met 10.
Inleggers voor mannenInleggers voor mannen

Assortiment
  1. Licht Attends For Men 1
  2. Licht Attends For Men 2
  3. Licht Attends For Men 3
  4. Matig Attends For Men 4
Productkenmerken
100% Ademend
Voor rondom Air Comfort
Ademend materiaal heeft het vermogen lucht door te laten stromen. Het gebruik van dit materiaal laat de huid ademen, wat de huidgezondheid ten goede komt, zonder doorlekken te veroorzaken.
Geurbescherming
Beschermt tegen onaangename geuren.
De SAP in de kern van het product sluit urine op bij het oppervlak van de inlegger en bij de huid vandaan, wat het risico op doorlekken verkleint. Hoe beter urine in de inlegger wordt opgesloten, hoe minder kans op de vorming van ammoniak. Ammoniak wordt gevormd zodra urine in aanraking komt met zuurstof en dit veroorzaakt een onaangename geur.