Gezondheid van de huid

De producten van Attends zijn vriendelijk voor de huid; getest en goedgekeurd door SGS proderm, Instituut voor Toegepast Dermatologisch Onderzoek - Hamburg, Duitsland. 

Mensen die incontinentieproducten nodig hebben, gebruiken die vaak 24 uur per dag. Dat betekent dat de huid vaak doorlopend in contact is met de bovenlaag van het product.

Juist daarom is het uitermate belangrijk om te kiezen voor huidvriendelijke materialen, waardoor de huid in goede conditie blijft. Een vochtige huid kan resulteren in een geïrriteerde of zelfs beschadigde huid. Dit veroorzaakt niet alleen een groot ongemak voor de gebruiker, maar kan ook leiden tot hogere zorgkosten voor de zorgverlener.  

De kerntechnologie van Attends producten biedt de gebruiker een uitstekende bescherming tegen doorlekken en het behoud van een gezonde, droge huid.

De resultaten van de SGS proderm-testen (testen met droog en nat materiaal en gebruiksevaluatie) laten zien dat Attends producten ten aanzien van huidgezondheid erg goed presteren.

Daarom heeft SGS proderm, Attends toestemming verleend om het kwaliteitszegel te gebruiken op zijn producten.

Skin HealthSkin HealthSkin Health

We moeten het kwaliteitszegel elke dag weer verdienen... 

Elke dag verlaten 25 volle vrachtwagens de fabriek van Attends in Aneby, Zweden, om producten te leveren aan klanten in heel Europa. Om aan onze hoge kwaliteitsnormen te voldoen, handelen we elke productklacht die we ontvangen af. Wij zijn contractueel verplicht alle klachten met betrekking tot de huidgezondheid van onze gebruikers met proderm te delen. Dit schept volledige transparantie tussen Attends en SGS proderm. 

Mocht er een toename zijn van huidgezondheidsklachten met betrekking tot een specifieke productcategorie, dan verwacht SGS proderm een ​​grondige follow-up en volledige oplossing van het probleem.

proDERMproDERMproDERM

We zijn er trots op te kunnen verklaren dat er sinds het sluiten van het contract tussen Attends en SGS proderm (juni 2010), geen aanleiding voor corrigerende acties is geweest.

Klik op onderstaande link voor meer informatie en om ons proderm-document te downloaden.

SGS-proderm-Support-Document-NL-BE-2023.pdf