Wij zijn experts in continentiezorg

Attends: Wij zijn experts in continentiezorg

Attends is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor dagelijkse incontinentiezorg, zodat mensen zich geen zorgen hoeven te maken. Alles wat we doen, is persoonlijk.

Het is ons werk om rekening te houden met de zorgen en wensen van incontinentiepatiënten en te voorzien in hun praktische behoeften. Door dit op een deskundige en laagdrempelige manier te doen, helpen wij gebruikers de vervelende aspecten van hun aandoening te overwinnen. Zodat zij weer een positief en normaal leven kunnen leiden.

Al 40 jaar vervaardigt Attends merkproducten voor mensen met een zwakke blaas en incontinentie. Ons zeer gespecialiseerde aanbod omvat discrete inlegpads voor vrouwen en mannen, beschermend ondergoed en andere doeltreffende en hoogwaardige producten voor alle vormen van incontinentie.

We weten hoe belangrijk het is om u veilig en comfortabel te voelen in uw dagelijks leven. Daarvoor kunt u altijd op ons beproefde Attends assortiment vertrouwen. We zijn er voor u!

Wij investeren voortdurend in onderzoek en nieuwe technologieën om producten te ontwerpen die nog beter voldoen aan de behoeften van zowel gebruikers als zorgverleners. Onze belangrijkste productiefaciliteit bevindt zich in Aneby, Zweden. Attends is onderdeel van Attindas Hygiene Partners.

Onze focus ligt op het leveren van producten die uw huid optimaal drooghouden en de gebruiker bescherming biedt tegen lekken. Onze producten zijn discreet en comfortabel. Ze bieden – met behulp van technologie – absorptie waar dat echt nodig is, namelijk in het centrale deel van de inlegger. Zo wordt urine snel geabsorbeerd en wordt voorkomen dat er vocht op de huid terechtkomt.

Het effect van onze producten op de gezondheid van de huid, is gevalideerd door het Instituut voor toegepast dermatologisch onderzoek proDerm in Hamburg, Duitsland. Attends-producten zijn getest, goedgekeurd  en aangemerkt als huidvriendelijk door proDerm. Hierdoor mogen wij het proDERM-keurmerk voor onze producten gebruiken. Verder lezen

Het productassortiment van Attends heeft een gebruiksvriendelijk nummeringssysteem dat ontworpen is voor alle vormen van incontinentie. De producten zijn genummerd van 0 tot 10, waarbij 0 het laagste en 10 het hoogste absorptieniveau is. Binnen het nummeringssysteem zijn er verschillende productcategorieën, waaronder voorgevormde pads, pull-ons en onderbroeken. Verder lezen

Recent Articles