Broekjes

Attends Pull-Ons 8 XL

Artikelnummer:
204344
Attends Pull-Ons 8 XL zijn zachte en discrete wegwerpbroekjes, die u kunt dragen als normaal ondergoed. Ontwikkeld voor zware incontinentie.
Incontinentieniveau
Matig
Zwaar
Absorptieniveau
4
6
8
10
Kies maat
XXS
XS
S
M
L
XL
Package Type Name
Bag

Niet wat u zoekt?

Vind het juiste product >

Pull-Ons Nl

Vrouwen/Mannen

Maat Tailleomvang
XXS 38-55 cm
XS 45-60 cm
S 60-90 cm
M 80-110 cm
L 100-140 cm
XL 130-170 cm
Attends Pull-Ons 8 XL is een zacht en discreet broekje, dat u kunt dragen als normaal ondergoed. De wegwerpbroekjes kunnen gemakkelijk aan- en uitgetrokken worden en zijn ontworpen om zware incontinentie te beheersen. Attends Pull-Ons zorgen voor een superieure pasvorm en extra comfort. De sterk absorberende kern beschermt tegen doorlekken en geurtjes. Voor een actief leven met een veilig gevoel.

 • Zacht en huidvriendelijk.
 • Eenvoudig aan- en uittrekken als normaal ondergoed.
 • Uitstekende en nauwsluitende pasvorm.
 • 100% ademend voor All-round Air Comfort.
 • Maxi Comfort Technologie. Volledig elastische heupband met ultrasonische verbindingen.
 • De krachtige, absorberende kern sluit vocht en eventuele geurtjes veilig in.
 • Huidvriendelijk; getest en goedgekeurd door proderm, Instituut voor Toegepast Dermatologisch Onderzoek, Hamburg, Duitsland.
Attends Pull-Ons is ontworpen voor actieve mensen die discrete en comfortabele bescherming wensen, die aanvoelt als normaal ondergoed.
Kenmerken
 • Ultrasonic Bonding Technologie, zonder lijm, voor een extra zacht gevoel.
 • Zachte, opstaande anti-lekrandjes beschermen tegen doorlekken.
 • De vochtindicator geeft aan wanneer het product vervangen moet worden.
 • De dubbele kern technologie met speciale opnamelaag, zorgt voor snelle absorptie, daar waar het daadwerkelijk nodig is. Dit houdt de huid comfortabel droog en beschermt tegen doorlekken.
 • Volledig elastische heupband voor een nauwsluitende pasvorm.
 • De achterzijde van het broekje is te herkennen aan de blauwe streepjes op de heupband.

Hoe helpt het?

Actieve Zone
Actieve Zone

Actieve Zone

De Actieve Zone bevindt zich in het midden van het product (ook wel Mid 50 genaamd) en zorgt voor een snelle absorptie, daar waar het nodig is (‘plaspunt'). Voor extra bescherming tegen lekkage en een uitzonderlijk droge huid.

Quick-Dry

Quick-Dry

Quick-Dry is de acquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte toplaag. Deze laag absorbeert urine snel en leidt deze naar de kern van het product. Dit zorgt ervoor dat de huid niet meer in aanraking kan komen met urine en de huid comfortabel droog blijft.

Quick-Dry
100% Ademend
100% Ademend

100% Ademend

Het ademende materiaal zorgt ervoor dat lucht de huid kan bereiken en de huid kan ademen. Dit draagt bij aan het draagcomfort en ondersteunt de huidgezondheid, zonder dat er lekkage optreedt.

Geurbescherming

Geurbescherming

De superabsorberende korrels (SAP) in de kern van het product sluiten urine veilig in en houden deze weg van het productoppervlak en de huid. Dit vermindert het risico op lekkage en op de vorming van ammoniak. Ammoniak ontstaat, wanneer urine in aanraking komt met zuurstof en veroorzaakt een onaangename geur.

Geurbescherming
SGS proderm
SGS proderm

SGS proderm

De producten van Attends zijn huidvriendelijk; getest en goedgekeurd door SGS proderm, Instituut voor Toegepast Dermatologisch Onderzoek, Hamburg, Duitsland.

Verhalen van onze klanten

Lees de reacties en tips van mensen die onze
producten gebruiken in hun dagelijkse leven