Tips voor Zorgverleners

Tips voor zorgprofessionals

Miljoenen mensen ondervinden hinder van incontinentie. Als zorgverlener komt u misschien wel dagelijks in contact met patiënten die hiermee leven. Hieronder vindt u bruikbare tips.

Gepersonaliseerde incontinentieproducten

Er is niet één magisch product dat aan de behoeften van elke patiënt voldoet. We zijn immers allemaal verschillend en hebben allerlei verschillende lichaamstypen en voorkeuren. Attends heeft een ruim assortiment incontinentieproducten voor alle maten en vormen van incontinentie. Daardoor kunt u samen met uw patiënt de producten vinden die het beste bij hun persoonlijke behoeften passen. We stellen de mens centraal – niet de ziekte.

Het perfecte product voor uw patiënt vinden

De juiste taillewijdte en het juiste absorptieniveau vinden, is essentieel voor de patiënt om zich in zijn of haar dagelijks leven veilig en comfortabel te voelen. Om de juiste taillemaat te vinden, meet u gewoon de omvang van de taille en de heupbreedte en kiest de grootste maat. De maten van onze producten staan vermeld op onze website en in onze informatiebrochures.

Pak onze brochures erbij

Wij hebben veel brochures en materialen die u kunnen helpen om samen met uw patiënt de juiste producten te vinden – ze zijn allemaal beschikbaar via ons inlogsysteem op onze website. Maak een account aan en download eenvoudig de informatie, of bestel een papieren versie.  

Zorg dat u monsters bij de hand heeft 

Monsters zijn een goede manier voor de patiënt om de verschillende producten te bekijken en uit te proberen om de juiste pasvorm te vinden. U kunt via onze website gemakkelijk monsters bestellen die uw patiënt kan uitproberen.

Adviseer om verdere hulp te zoeken

Veel mensen die aan incontinentie lijden, weten niet dat ze ervoor behandeld kunnen worden. Informeer hen over de verschillende soorten behandelingen die beschikbaar zijn en hoe zij daarvoor in aanmerking komen. Vergeet ook niet dat bekkenbodemoefeningen een belangrijk middel zijn om urineverlies te verbeteren of te voorkomen.

Hulp nodig?

Wij staan altijd klaar om te helpen als u vragen heeft. Aarzel niet om contact op te nemen via het contactformulier of door ons te bellen op 088 - 220 88 22.

We zullen meer handige tips toevoegen op deze pagina –  bezoek ons regelmatig om op de hoogte te blijven!

Recent Articles