Incontinentie na de bevalling – het komt vaker voor dan u denkt

Incontinentie na de bevalling – het komt vaker voor dan u denkt!

Esther, 38 jaar

Na de geboorte van mijn jongste dochter bleef ik af en toe last houden van ongewild urineverlies. Soms slechts een paar druppels als ik plotseling moest niezen, maar op andere momenten merkte ik gewoon pas veel te laat dat ik moest plassen. Dan baal je hoor, in je natte spijkerbroek. Ongemerkt ging ik steeds minder drinken, totdat de huisarts mij erop attendeerde dat je daarmee nog meer blaasproblemen creëert.

Op zijn advies ben ik bekkenbodemfysiotherapie gaan volgen, en hoewel het nu veel beter gaat, gebruik ik iedere dag Attends Soft.

Eerst dacht ik dat ik net zo goed gewoon maandverband kon pakken, maar dat verschil is enorm. Als ik nu urine verlies, merk ik dat soms niet eens, omdat het meteen wordt geabsorbeerd.

Ik leid een druk leven met onze pubers en vind het heerlijk om te wandelen en te zwemmen. Had ik dit maar eerder geweten, denk ik wel eens. Dat had me een heleboel frustratie én natte jeans gescheeld.

Recent Articles