Alles-in-één producten

Attends Slip Regular

Artikelnummer:
Attends Slip Regular, de alles-in-één producten voor Zwaar urine- en/ of ontlastingsincontinentie.

Niet wat u zoekt?

Vind het juiste product >

Slip Regular Nl

Vrouwen/Mannen

Maat Tailleomvang
XS 40-70 cm
S 50-85 cm
M 80-110 cm
L 100-150 cm
XL 150-175 cm
Attends Slip Regular, de alles-in-één producten voor Zwaar urine- en/ of ontlastingsincontinentie. Hersluitbaar fixatiesysteem met 4 plakstrips zodat de slip goed aansluit en goed blijft zitten, om het risico op lekkage te verminderen. Een witte, ademende buitenlaag biedt extra zekerheid, discretie en het behoud van een gezonde huid. Een anatomisch gevormde absorptiekern zorgt voor veiligheid tegen doorlekken, het behoud van een comfortabel droge huid en geurbescherming. Voelt u zelfverzekerd door de veilige pasvorm.
 • Alles-in-één producten voor Zwaar urine- en/ of ontlastingsincontinentie.
 • Hersluitbaar fixatiesysteem met 4 plakstrips zodat de slip eenvoudig aansluit en goed blijft zitten.
 • Een ademende buitenlaag biedt extra comfort en het behoud van een gezonde huid.
 • Beschermt tegen lekkage en onaangename geurtjes.
Het alles-in-één product kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen, die weinig tot geen controle over de blaas en/ of darmen hebben. Kan worden gebruikt bij nachtelijke incontinentie en bij bedplassen. Ook geschikt voor kinderen.
Kenmerken
 • Anatomisch gevormde kern voor een nauwsluitende en comfortabele pasvorm op het lichaam.
 • Een witte, luchtdoorlatende buitenlaag biedt meer comfort, discretie en het behoud van een gezonde huid.
 • De productmaat en het absorptie niveau staat discreet vermeldt op de achterzijde zodat deze eenvoudig kan worden herkent.
 • Goed aansluitende beenopening voor een betere pasvorm en veiligheid.
 • Een Superabsorberende kern zorgt voor veiligheid tegen doorlekken, het behoud van een comfortabel droge huid en geurbescherming.
 • Doorlopende antilekrandjes zodat vocht veilig wordt ingesloten.
 • Luchtdoorlatende textiele heupbanden voor extra comfort rondom het middel zorgen naast een goede pasvorm ook voor het behoud van een gezonde huid.

Product Demonstratie

Hoe helpt het?

Actieve Zone
Actieve Zone

Actieve Zone

De Actieve Zone bevindt zich in de kern van het product en zorgt voor een hoge absorptiecapaciteit daar waar het daadwerkelijk nodig is. Hierdoor blijft de huid comfortabel droog. Deze technologie helpt het risico op lekkage te verminderen.

Quick-Dry

Quick-Dry

Quick-Dry is de aquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte bovenlaag. Deze laag absorbeert de urine snel en zorgt ervoor dat het vocht niet meer in aanraking kan komen met de huid. De vezelstructuur opent zich zodra een scheutje urine de inlegger raakt en de urine wordt dan snel naar de kern van de inlegger geleid waardoor de urine, zelfs onder druk, verhinderd wordt naar het oppervlak te vloeien.

Quick-Dry
100% Ademend
100% Ademend

100% Ademend

Het ademende materiaal zorgt ervoor dat de huid kan blijven ademen, wat helpt om het comfort en de gezondheid van de huid te verbeteren.

PH waarde

PH waarde

De kerntechnologie met absorptielaag bestaande uit krulvormige vezels helpt om een lage pH waarde te garanderen welke gelijkwaardig is aan de pH waarde van de huid. Dit helpt de huid te beschermen en draagt bij aan de huidgezondheid.

PH waarde

Verhalen van onze klanten

Lees de reacties en tips van mensen die onze
producten gebruiken in hun dagelijkse leven