Alles-in-één producten

Attends Slip Active

Artikelnummer:
Attends Slip Active zijn discrete, alles-in-één producten voor Zwaar urine- en/ of ontlastingsincontinentie.

Niet wat u zoekt?

Vind het juiste product >

Slip Active Nl

Vrouwen/Mannen

Maat Tailleomvang
M 75-110 cm
L 100-145 cm
Attends Slip Active, de alles-in-één producten voor Zwaar urine- en/ of ontlastingsincontinentie. De luchtdoorlatende textiele heupbanden zorgen voor extra comfort rondom het middel en voor een comfortable pasvorm, om het risico op lekkage te verminderen. De Slip heeft een polyethyleen laag voor extra veiligheid zodat u uw dag kunt doorbrengen.
 • Alles-in-één producten voor Zwaar urine- en/ of ontlastingsincontinentie.
 • Hersluitbaar 2 stappen fixatiesysteem zodat de slip eenvoudig aansluit en goed blijft zitten.
 • Een waterdichte buitenlaag.
 • Beschermt tegen lekkage en onaangename geurtjes.
Het alles-in-één product kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen, die weinig tot geen controle over de blaas en/ of darmen hebben.
Kenmerken
 • Een witte en waterdichte buitenlaag.
 • Hersluitbaar 2 stappen fixatiesysteem. Fixeer eerst de flexibele heupbanden aan de klittenbandstrip, verplaats indien nodig en sluit dan met de plakstrips zodat de slip goed op zijn plaats blijft.
 • Een witte, luchtdoorlatende buitenlaag biedt meer comfort, discretie en het behoud van een gezonde huid.
 • De productmaat en het absorptie niveau staat discreet vermeldt op de achterzijde zodat deze eenvoudig kan worden herkent.
 • Anatomisch gevormde kern voor een nauwsluitende en comfortabele pasvorm op het lichaam.
 • Een Superabsorberende kern zorgt voor veiligheid tegen doorlekken, het behoud van een comfortabel droge huid en geurbescherming.
 • Doorlopende antilekrandjes zodat vocht veilig wordt ingesloten.
 • Goed aansluitende beenopening voor een betere pasvorm en veiligheid.
 • Luchtdoorlatende textiele heupbanden voor extra comfort rondom het middel zorgen naast een goede pasvorm ook voor het behoud van een gezonde huid.

Product Demonstratie

Hoe helpt het?

Actieve Zone
Actieve Zone

Actieve Zone

Actieve Zone is de naam die is gegeven aan het middelste deel van de inlegger (ook wel Mid 50 genaamd) dat een relatief hoog percentage van de grondstoffen Fluff en SAP bevat, in vergelijking met de randen (voor- en achterzijde) van de inlegger. Het is algemeen aanvaard dat het ‘plas’ punt in het midden van de inlegger ligt, waardoor dit deel van het product een hogere absorptie en insluiting nodig heeft.

Quick-Dry

Quick-Dry

Quick-Dry is de aquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte bovenlaag. Deze laag absorbeert de urine snel en zorgt ervoor dat het vocht niet meer in aanraking kan komen met de huid.

Quick-Dry
Geurbescherming
Geurbescherming

Geurbescherming

De SAP in de kern van het product sluit urine op bij het oppervlak van de inlegger en bij de huid vandaan, wat het risico op doorlekken verkleint. Hoe beter urine in de inlegger wordt opgesloten, hoe minder kans op de vorming van ammoniak. Ammoniak wordt gevormd zodra urine in aanraking komt met zuurstof en dit veroorzaakt een onaangename geur.

pH Waarde

pH Waarde

De kerntechnologie met absorptielaag bestaande uit krulvormige vezels helpt om een lage pH waarde te garanderen welke gelijkwaardig is aan de pH waarde van de huid. Dit helpt de huid te beschermen en draagt bij aan de huidgezondheid.

pH Waarde
proderm
proderm

proderm

Huidverdraagzaamheid dermatologisch goedgekeurd door proDERM, Instituut voor Toegepast Dermatologisch onderzoek.

Verhalen van onze klanten

Lees de reacties en tips van mensen die onze
producten gebruiken in hun dagelijkse leven