Alles-in-één producten

Attends Adjustable

Artikelnummer:
Attends Adjustable zijn alles-in-één producten geschikt voor Zwaar urine- en/ of ontlastingsincontinentie.

Niet wat u zoekt?

Vind het juiste product >

Slip Adjustable Nl

Vrouwen/Mannen

Maat Tailleomvang
M 80-110 cm
L 100-140 cm

 

Attends Adjustable is een alles-in-één product geschikt voor Zwaar urine en/of ontlastingsincontinentie. Het product heeft sterke en comfortabel zachte heupbanden van elastisch materiaal. Dankzij de rekbaarheid van de banden sluiten deze nauwkeurig en discreet aan op het lichaam en zorgen voor veiligheid tegen doorlekken. De plakstrips kunnen op elke gewenste positie op de voorzijde gefixeerd worden zodat er altijd een optimale pasvorm is voor de gebruiker. Eenmaal bevestigd bieden de plakstrips een veilige fixatie en kunnen op elk gewenst moment worden geopend en herbevestigd.
 • Alles-in-één producten geschikt voor Zwaar urine- en/ of ontlastingsincontinentie.
 • De plakstrips kunnen op elke gewenste positie op de voorzijde gefixeerd worden.
 • Een witte en ademende, textiel-achtige buitenlaag voor een comfortabel en veilig gevoel.
 • Beschermt tegen lekkage en onaangename geurtjes, huid de huid comfortabel droog.
De slip met heupband kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen, die weinig tot geen controle over de blaas en/ of darmen hebben. Dankzij de flexibele verstelmogelijkheden biedt Attends Adjustable de mogelijkheid om deze aan te passen en indien nodig nogmaals nauwkeurig bij te stellen aan de contouren van het lichaam.
Kenmerken
 • Een witte, luchtdoorlatende buitenlaag biedt meer comfort, discretie en het behoud van een gezonde huid.
 • Sterke en comfortabel zachte heupbanden van elastisch materiaal. Dankzij de rekbaarheid van de banden sluiten deze nauwkeurig en discreet aan op het lichaam.
 • Goed aansluitende beenopening voor een betere pasvorm en veiligheid.
 • Doorlopende antilekrandjes zodat vocht veilig wordt ingesloten.
 • Anatomisch gevormde kern voor een nauwsluitende en comfortabele pasvorm op het lichaam.
 • Een Superabsorberende kern zorgt voor veiligheid tegen doorlekken, het behoud van een comfortabel droge huid en geurbescherming.
 • De productmaat en het absorptie niveau staat discreet vermeldt op de achterzijde zodat deze eenvoudig kan worden herkent.

Product Demonstratie

Hoe helpt het?

Actieve Zone
Actieve Zone

Actieve Zone

Actieve Zone is de naam die is gegeven aan het middelste deel van de inlegger (ook wel Mid 50 genaamd) dat een relatief hoog percentage van de grondstoffen Fluff en SAP bevat, in vergelijking met de randen (voor- en achterzijde) van de inlegger. Het is algemeen aanvaard dat het ‘plas’ punt in het midden van de inlegger ligt, waardoor dit deel van het product een hogere absorptie en insluiting nodig heeft.

Quick-Dry

Quick-Dry

Quick-Dry is de aquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte bovenlaag. Deze laag absorbeert de urine snel en zorgt ervoor dat het vocht niet meer in aanraking kan komen met de huid.

Quick-Dry
100% Ademend
100% Ademend

100% Ademend

Ademend materiaal heeft het vermogen lucht door te laten stromen. Het gebruik van dit materiaal laat de huid ademen, wat de huidgezondheid ten goede komt, zonder doorlekken te veroorzaken.

Geurbescherming

Geurbescherming

De SAP in de kern van het product sluit urine op bij het oppervlak van de inlegger en bij de huid vandaan, wat het risico op doorlekken verkleint. Hoe beter urine in de inlegger wordt opgesloten, hoe minder kans op de vorming van ammoniak. Ammoniak wordt gevormd zodra urine in aanraking komt met zuurstof en dit veroorzaakt een onaangename geur.

Geurbescherming
pH Waarde
pH Waarde

pH Waarde

De kerntechnologie met absorptielaag bestaande uit krulvormige vezels helpt om een lage pH waarde te garanderen welke gelijkwaardig is aan de pH waarde van de huid. Dit helpt de huid te beschermen en draagt bij aan de huidgezondheid.

proderm

proderm

Huidverdraagzaamheid dermatologisch goedgekeurd door proDERM, Instituut voor Toegepast Dermatologisch onderzoek.

proderm

Verhalen van onze klanten

Lees de reacties en tips van mensen die onze
producten gebruiken in hun dagelijkse leven