Slips met heupband

Attends Flex is een alles-in-één inlegger met heupband die is ontworpen voor zwaar incontinentie. Ze zijn eenvoudig in gebruik en hebben een flexibel fixatiesysteem, zodat de heupband nauwsluitend rond de taille bevestigd kan worden voordat de inlegger wordt vastgemaakt.
De sterk absorberende kern helpt het risico op lekkage te verminderen, biedt bescherming tegen onaangename geurtjes en houdt de huid droog.

Kies Incontinentieniveau:

×
Lichte incontinentie is wanneer u een paar druppels of scheutjes urine verliest. Matige incontinentie is wanneer u kleine scheutjes tot grote scheuten urine verliest. Zware incontinentie is waneer u grote hoeveelheden urine en/of ontlasting verliest.

Kies Absorptieniveau:

×
Hoe hoger het nummer, des te sterker het product absorbeert. Ons numeriek systeem begint bij 0 en gaat tot en met 10.

Kies Maat:

×

Beschikbare maten

Maat Tailleomvang
S 60-85 cm
M 75-105 cm
L 85-125 cm
XL 100-155 cm
Slips met heupbandSlips met heupband

Assortiment
 1. Zwaar Attends Flex 8 S
 2. Zwaar Attends Flex 8 M
 3. Zwaar Attends Flex 8 L
 4. Zwaar Attends Flex 8 XL
 5. Zwaar Attends Flex 9 S
 6. Zwaar Attends Flex 9 M
 7. Zwaar Attends Flex 9 L
 8. Zwaar Attends Flex 9 XL
 9. Zwaar Attends Flex 10 S
 10. Zwaar Attends Flex 10 M
 11. Zwaar Attends Flex 10 L
 12. Zwaar Attends Flex 10 XL
Productkenmerken
Quick-Dry
Voor snelle absorptie en droge huid.
Quick-Dry is de aquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte bovenlaag. Deze laag absorbeert de urine snel en zorgt ervoor dat het vocht niet meer in aanraking kan komen met de huid.
Actieve Zone
Daar waar de meeste absorptie
nodig is.
Actieve Zone is de naam die is gegeven aan het middelste deel van de inlegger (ook wel Mid 50 genaamd) dat een relatief hoog percentage van de grondstoffen Fluff en SAP bevat, in vergelijking met de randen (voor- en achterzijde) van de inlegger. Het is algemeen aanvaard dat het ‘plas’ punt in het midden van de inlegger ligt, waardoor dit deel van het product een hogere absorptie en insluiting nodig heeft.
100% Ademend
Voor rondom Air Comfort
Ademend materiaal heeft het vermogen lucht door te laten stromen. Het gebruik van dit materiaal laat de huid ademen, wat de huidgezondheid ten goede komt, zonder doorlekken te veroorzaken.
Geurbescherming
Beschermt tegen onaangename geuren.
De SAP in de kern van het product sluit urine op bij het oppervlak van de inlegger en bij de huid vandaan, wat het risico op doorlekken verkleint. Hoe beter urine in de inlegger wordt opgesloten, hoe minder kans op de vorming van ammoniak. Ammoniak wordt gevormd zodra urine in aanraking komt met zuurstof en dit veroorzaakt een onaangename geur.
pH Waarde
Huidgezondheid.
De kerntechnologie met absorptielaag bestaande uit krulvormige vezels helpt om een lage pH waarde te garanderen welke gelijkwaardig is aan de pH waarde van de huid. Dit helpt de huid te beschermen en draagt bij aan de huidgezondheid.