Broekjes

Attends Lady Discreet Underwear

Artikelnummer:
Attends Lady Discreet 3 zijn discrete, absorberende broekjes voor vrouwen. Ontworpen voor licht tot matig urineverlies. Verkrijgbaar in zwart.

Niet wat u zoekt?

Vind het juiste product >

Lady Discreet Underwear NEU

Vrouwen/Mannen

Maat Tailleomvang
M 80-110 cm
L 100-140 cm

 

 

Attends Lady Discreet Underwear zijn discrete en comfortabele, zwarte broekjes. De absorberende broekjes zijn gemaakt van zijdezacht materiaal, dat aanvoelt als normaal ondergoed. Ze zijn geschikt voor de gevoelige huid en ontworpen voor vrouwen. De broekjes zijn discreet te dragen en niet zichtbaar onder kleding - Niemand zal weten dat u het draagt!
 • Superieure pasvorm en voelen aan als echt ondergoed
 • Voor lichte tot matige urine-incontinentie
 • Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd - onschadelijk voor de menselijke gezondheid
 • De huidverdraagzaamheid is dermatologisch goedgekeurd door proderm, Instituut voor Toegepast Dermatologisch Onderzoek
 • Ontwikkeld voor de gevoelige huid
Attends Lady Discreet Underwear is ontworpen voor vrouwen met lichte tot matige urine-incontinentie, die een discreet broekje willen in een zwarte kleur.
Kenmerken
 • Dubbele Kerntechnologie met acquisitielaag helpt het risico op lekkage te verminderen en houdt de huid droog - de kern is wit zonder kleurstoffen.
 • Zachte anti-lekrandjes verminderen het risico op lekkage
 • Ultrasonic Bonding Technologie zonder lijm, voor meer zachtheid
 • Lagere taille voor meer discretie
 • Volledig elastische heupband voor een nauwsluitende pasvorm
 • 360° ademend voor uw draagcomfort

Hoe helpt het?

Actieve Zone
Actieve Zone

Actieve Zone

De Actieve Zone bevindt zich in het midden van het product (ook wel Mid 50 genaamd) en zorgt voor een snelle absorptie, daar waar het nodig is (‘plaspunt'). Voor extra bescherming tegen lekkage en een uitzonderlijk droge huid.

Quick-Dry

Quick-Dry

Quick-Dry is de acquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte toplaag. Deze laag absorbeert urine snel en leidt deze naar de kern van het product. Dit zorgt ervoor dat de huid niet meer in aanraking kan komen met urine en de huid comfortabel droog blijft.

Quick-Dry
Ademende materialen
Ademende materialen

Ademende materialen

Het ademende materiaal zorgt ervoor dat lucht de huid kan bereiken en de huid kan ademen. Dit draagt bij aan het draagcomfort en ondersteunt de huidgezondheid, zonder dat er lekkage optreedt.

Geurbescherming

Geurbescherming

De superabsorberende korrels (SAP) in de kern van het product sluiten urine veilig in en houden deze weg van het productoppervlak en de huid. Dit vermindert het risico op lekkage en op de vorming van ammoniak. Ammoniak ontstaat, wanneer urine in aanraking komt met zuurstof en veroorzaakt een onaangename geur.

Geurbescherming

Verhalen van onze klanten

Lees de reacties en tips van mensen die onze
producten gebruiken in hun dagelijkse leven