proDERM

Attends producten worden ten aanzien van de gezondheid van de huid getest en gekeurd door proDERM, Instituut voor Toegepast Dermatologisch onderzoek, Hamburg, Duitsland.

proDERM

Mensen die incontinentieproducten nodig hebben, gebruiken die vaak 24 uur per dag. Dat betekent dat de huid vaak doorlopend in contact is met de bovenlaag van het product. Juist daarom is het zo belangrijk voor huidvriendelijke materialen te kiezen. Nog belangrijker is, dat wanneer de incontinentie-inlegger de huid nat laat, dit huidirritatie of zelfs huidbeschadiging kan veroorzaken. Dit resulteert in een grote bron van ongemak voor de gebruiker en kan mogelijk hoge zorgkosten voor de zorgverlener veroorzaken.

De kerntechnologie van Attends incontinentieproducten, biedt de gebruiker uitstekende bescherming en het behoud van een gezonde en droge huid. De resultaten van de proDERM-testen (testen met droog en nat materiaal en gebruikersevaluatie) laten zien dat Attends producten ten aanzien van huidgezondheid erg goed presteren.

Daarom mag Attends het kwaliteitszegel van proDERM op haar producten dragen.

We moeten het kwaliteitszegel elke dag weer verdienen ...

Elke dag verlaten 25 volle vrachtwagens met producten de fabriek van Attends in Aneby, Zweden, om aan klanten in heel Europa te leveren. Om aan onze hoge kwaliteitsnormen te voldoen, handelen we elke productklacht die we ontvangen, af. Wij zijn contractueel verplicht alle klachten met betrekking tot de huidgezondheid van onze gebruikers met proDERM te delen. Dit schept volledige transparantie tussen Attends en proDERM. Indien het aantal klachten over de huidgezondheid door producten binnen een specifieke productcategorie stijgt, dan verwacht proDERM een grondige follow-up en volledige oplossing voor het problem.

We zijn er trots op te kunnen verklaren dat er sinds het sluiten van het contract tussen Attends en proDERM (juni 2010), geen aanleiding voor corrigerende actie is geweest.


Attends proberen?
Aarzel dan niet en bel ons op 088-2208899 of kijk op www.attends.nl

Inmiddels heeft een grote groep tevreden klanten de kwaliteit van Attends ontdekt.
Ook u kunt Attends vrijblijvend aanvragen voor uw cliënten zodat zij het verschil kunnen ontdekken!
Neem daarvoor contact op met onze klantenservice. We maken graag een afspraak met u voor een nadere kennismaking met het Attends assortiment.


Klik rechts op het plaatje voor meer informatie: