Domtar

Domtar Corporation is een betrouwbare marktleider op het gebied van productontwikkeling, productie, marketing en distributie van een breed scala papier en op pulp gebaseerde producten.

Domtar Personal Care


Domtar Personal Care is in 2011 opgericht, een divisie voor absorberende hygiëneproducten zoals incontinentiemateriaal en babyluiers. In 2012 heeft ook Attends Europa zich hierbij aangesloten. Domtar Personal Care is wereldwijd actief in ongeveer 50 landen, met name in Europa. Momenteel beschikt Domtar over 6 productiefaciliteiten in Greenville, Jesup, Delaware en Waco (USA) en Toledo (Spanje). Er zijn bijna 2000 medewerkers dagelijks actief op verschillende divisies. In Aneby (Zweden) is de productiefacilitiet voor Noord-Europa gevestigd. Vanuit daar wordt ons gerenomeerde merk Attends geproduceerd naast een tal van succesvolle private label producten. Op deze locatie staan meerdere mooie productielijnen voor o.a.: lichte incontinentiematerialen, absorberende broekjes en slips. Er bevindt zich een ultramodern logistiek en customer care centrum die voldoet aan de strengste eisen.

De drie grootste vakgebieden van Domtar Personal Care zijn ...

Domtar Personal Care - Adult Incontinence

Incontinentie bij Volwassenen

De grootste incontinentiemerken van Attends in Noord-Europa/Noord-Amerika en Indasec/Indasform in Zuid-Europa, vallen onder Domtar Personal Care. Deze merken vormen een solide basis om de producten door te ontwikkelen en te blijven innoveren en bieden flexibele oplossingen voor diverse distributiekanalen.

Domtar Personal Care - Baby/Infant

Babyluiers

Domtar Personal Care is in Noord-Amerika één van de grootste producenten en leverancier van merk- en private label babyluiers. De babyluiers zijn verkrijgbaar in Spanje en Noord-Amerika.

Domtar Personal Care - Absorbent Technologies

Absorberende Technologieën

Domtar Personal Care ontwikkelt, produceert en levert innovatieve en ultramoderne absorberende kerntechnologieën met hoogstaande kwaliteit, onder de namen NovaThin® en NovaZorb®.

Onze Uitdaging

Domtar Personal Care heeft alle beschikbare kennis en middelen in huis om de uitdaging van de incontinentie markt samen succesvol met u aan te gaan!

Voor onze Partners

Maatwerkoplossingen in product en logistiek.

Voor onze Consument

Innovatieve kwaliteitsproducten voor iedere doelgroep met een focus op droogheid en discretie.