De 7 Zekerheden van Attends

Droog

Droog

Ik kan niet zeggen dat ik echt veel last heb van urineverlies, soms verlies ik maar een paar druppels. Het bekende verhaal: als ik lach, of ren. Of als ik verkouden ben, dan is het vaak erger. Maar ik wil wel dat het droog aanvoelt! En dat is echt het verschil met Attends, het wordt meteen droog. En dat maakt ook dat het verband veel comfortabeler aanvoelt.

Joke, Attends Soft 2

Discreet

Discreet

Het begon al tijdens de zwangerschap en na de geboorte van mijn zoontje zijn de problemen eigenlijk niet minder geworden. Alhoewel ik echt van plan ben om oefeningen te doen heb ik daar nu niet altijd tijd voor. Daarom ben ik blij dat Attends zo klein en dun is, maar echt veel beter werkt dan maandverband. Ik hoop dat ik het niet lang meer hoef te gebruiken maar voor nu ben ik blij dat ik de hulp kreeg die ik nodig had.

Noélle, Attends Soft 1

Huidvriendelijk

Huidvriendelijk

Gevoelige huid zit bij ons in de familie en bij mijn moeder is het eigenlijk alleen maar erger aan het worden nu ze ouder wordt. Gelukkig kon ze overstappen op de broekjes van Attends, die zijn extra getest op huidverdraagzaamheid en daar heb ik vertrouwen in. De materialen voelen heel zacht aan en laten haar huid ademen. Ik hoop echt dat ze deze voortaan kan blijven gebruiken, dat is een hele zorg minder.

Willeke, haar moeder gebruikt Attends Pull-Ons 5

Veilig

Veilig

Met alle aandacht gericht op het overwinnen van mijn prostaatproblemen was ik eigenlijk niet voorbereid op het feit dat mijn behandeling een bijwerking in de vorm van urineverlies had. Ik ben gelukkig een stuk opgeknapt en heb mijn oude leven weer terug, zij het in een wat lager tempo. Ik moet kunnen vertrouwen op mijn incontinentie materiaal, weten dat het werkt. En ik vind dat ik dat alleen met Attends for Men kan.

Teun, Attends for Men level 4

Duidelijk

Duidelijk

Van alle merken vind ik het assortiment van Attends het meest duidelijk. Het nummersysteem geeft aan wat er verkrijgbaar is in welk absorptie niveau en vrijwel alle producten zijn ontwikkeld volgens hetzelfde principe. Discrete producten met een sterke absorptiekern die de huid droog en gezond houdt. Voor mij en mijn personeel is daarom Attends de vanzelfsprekende eerste keuze voor onze cliënten.

Jeroen, Algemeen Directeur Verzorgingsgroep

Compleet

Compleet

Wij begeleiden vaak patiënten gedurende een langere tijd en dan merk je soms dat de behoefte aan kwalitatief sterke producten toeneemt. Attends heeft producten voor alle vormen van incontinentie, ook de allerzwaarste. Voor onze cliënten is een nieuw product vaak moeilijk te accepteren, maar als ze weten dat het van hetzelfde merk komt is het al vaak een stuk makkelijker. Ook voor ons natuurlijk, het wordt allemaal in dezelfde bestelling geleverd!

Jacqie, Apothekers assistente Apotheek

Compleet

Toegankelijk

Al 7 jaar heeft Attends een succesvolle samenwerking met van Heek Medical, onderdeel van de Mosadex Groep. Samen werken wij aan het verder ontwikkelen van het assortiment om aan de wensen van de gebruiker en de verzekeraars tegemoet te komen. Van Heek Medical staat voor u klaar met een volledig team ondersteunende medewerkers. Wij kunnen incontinentie spreekuren bij u aanbieden, staan vragen van gebruikers te woord en zorgen voor een perfecte aflevering van al uw bestellingen. We zien daarom de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Bel ons in het geval u vragen heeft!

Attends PDF De 7 Zekerheden van Attends