Broekjes

Attends absorberende broekjes zijn er in verschillende soorten. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de juiste pasvorm en het juiste soort incontinentiebroekje vindt, dat voldoet aan uw behoeften.

Attends Pull-Ons en Attends Pull-Ons Discreet Underwear zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Attends Pull-Ons Discreet Underwear heeft een lagere taille, sluit beter aan op het lichaam en is ontworpen voor licht tot matig urineverlies. Dit is het meest discrete, absorberende broekje binnen ons Pull-Ons assortiment.

Attends Lady Discreet Underwear is discreet en comfortabel ondergoed speciaal ontworpen voor vrouwen. Attends Men Protective Underwear is mannelijk en comfortabel ondergoed ontworpen voor mannen. Beide zijn verkrijgbaar in een zwarte kleur met een witte, absorberende kern.

Al onze broekjes zijn ontworpen om gedragen te worden als normaal ondergoed en bieden een superieure pasvorm. Wij weten dat gebruikers discretie op prijs stellen. Dankzij de volledig elastische en zachte heupband, gemaakt met Ultrasonic Bonding Technologie, sluiten onze broekjes zich comfortabel aan op uw lichaam. Ze voelen discreet aan om te dragen, zelfs onder nauwsluitende kleding.

Gebruik de filters hieronder om de producten te vinden in uw maat en die geschikt zijn voor uw mate van incontinentie, of scroll naar beneden om het hele assortiment te bekijken.

Kies Incontinentieniveau :

Kies Absorptieniveau :

Kies Maat :

BroekjesBroekjes

Productkenmerken

Quick-Dry
Voor snelle absorptie en droge huid.

Quick-Dry is de acquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte toplaag. Deze laag absorbeert urine snel en leidt deze naar de kern van het product. Dit zorgt ervoor dat de huid niet meer in aanraking kan komen met urine en de huid comfortabel droog blijft.

 

Actieve Zone
Daar waar de meeste absorptie nodig is.

De Actieve Zone bevindt zich in het midden van het product (ook wel Mid 50 genaamd). Dit deel bevat meer van de grondstoffen fluff en superabsorberende korrels (SAP), dan de randen van het product. De Actieve Zone biedt daardoor extra absorptievermogen, daar waar het nodig is (‘plaspunt). Dit zorgt voor extra bescherming tegen lekkage en een comfortabel droge huid.  

100% Ademend
Voor rondom Air Comfort.

Het ademende materiaal zorgt ervoor dat lucht de huid kan bereiken en de huid kan ademen. Dit draagt bij aan het draagcomfort en ondersteunt de huidgezondheid, zonder dat er lekkage optreedt.

Geurbescherming
Beschermt tegen onaangename geuren.

De superabsorberende korrels (SAP) in de kern van het product sluiten urine veilig in en houden deze weg van het productoppervlak en de huid. Dit vermindert het risico op lekkage en op de vorming van ammoniak. Ammoniak ontstaat, wanneer urine in aanraking komt met zuurstof en veroorzaakt een onaangename geur.