Christian - blaas en darm incontinentie

Ik realiseerde me niet dat incontinentie te maken heeft met blaas EN darmen. 

Christian, 54 jaar

Ik realiseerde me niet dat incontinentie te maken heeft met blaas en darmen. Dus ik was absoluut geschokt dat dit het functioneren van mijn blaas en darmen betrof. Het was zo erg, dat ik er een depressie van kreeg waarvoor ik behandeld ben en therapie kreeg.

Ik had geen contact meer met vrienden en collega’s. Ik werd een kluizenaar. Ik wilde niemand meer spreken. Ik wilde dat niemand te weten zou komen dat ik incontinent was. Dus ik sloot alle deuren en verzonk thuis in een diepe, donkere depressie.

De volgende stappen waren advies inwinnen om de juiste producten te kunnen aanschaffen, met name Attends.

Welke vorm van ondersteuning gaf het merk Attends mij? 

Persoonlijke telefonische ondersteuning door de klantenservice, het juiste advies per telefoon, brochures die ik kan downloaden om te lezen en ook online ondersteuning.

Ze hebben mijn leven weer ten goede veranderd!

Ik ben niet bang om uit te gaan of om contact te maken. Ik kan nu werken. Door deze voortdurende ondersteuning van Attends heb ik mijn leven teruggekregen!

Recent Articles